1 thought on “Vurushiq: Nëse Mali i Zi nuk do të ishte anëtar i NATO-s, do të kishte anije ruse në portet e tij, Vuçiq është i vetëdijshëm se ai vetëm mund të zvarritë dhe të rrisë tensionet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *