Rusia

Platforma ‘Youtube’ ka ndaluar kanalet e Russia Today Balkan (RTBalkan), “Relativizacija” nga Ljiljana Smajlović dhe podcast-in “Lokomotiva” për shkak të përmbajtjes propaganduese. Këto ndalesa...