Rreth Nesh

Share the news

The Geopost është një portal i paanshëm dhe i pavarur lajmesh që mbulon Ballkanin Perëndimor.

Ne synojmë t’i kundërvihemi dezinformimit dhe propagandës në rajon, me ekipin e gazetarëve hulumtues profesionistë nga Kosova, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.

 

 

The Geopost është themeluar në vitin 2021 me financim nga Ambasada Amerikane në Kosovë , TechCamp dhe FLOSSK. Misioni ynë kryesor është lidhja e rajonit të Ballkanit në luftimin e dezinformimit dhe ndikimit të huaj.

 

 

CEO of The Geopost

Gynen Venhari

 

Editor

Xhelal Neziri