02.07.2022

PAKATEGORIZUAR

Shtetet gjermane do të dënojnë përdorimin e simbolit “Z”

Disa shtete gjermane kanë njoftuar se përdorimi publik i simbolit “Z”, që po përdoret për të shprehur mbështetjen ndaj luftës…

Read More..

The Geopost ndrron logon në përkrahje të Ukrainës

Stafi dhe gazetarët e The Geopost kanë vendosur të tregojnë simbolikisht mbështetjen e tyre për Ukrainën duke vendosur flamurin ukrainas…

Read More..

LIVE – Konferenca e “The Geopost”: Ndikimi rus në Ballkan – Kriza e Ukrainës

Read More..